logo

Pieter Kuijt

Pieter Kuijt is Register Makelaar & Taxateur en vanaf zijn 17e al werkzaam in de makelaardij; hierdoor inmiddels al ruim 30 jaar actief. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt voor diverse gerenommeerde makelaarskantoren in de Duin & Bollenstreek. In zijn portfolio zit verder werkervaring als adviseur makelaarszaken bij een landelijke branchevereniging; en plaatselijk als verzekeringsadviseur.

Verder is hij volop actief als bestuurder. In het dagelijks bestuur van branchevereniging VBO als penningmeester, bij de VVD afd. Katwijk als secretaris- en burgerraadslid in de gemeenteraad en als (vergader) voorzitter bij diverse Verenigingen van Eigenaren (VvE's) in de Duin en Bollenstreek.

In zijn vrije tijd presenteert Pieter op de radio bij de Bollenstreek Omroep en op TV bij RTV Katwijk.

Laurens van Westerop

Laurens van Westerop is een gedreven en joviale jong professional. Hij handelt en acteert altijd in het belang van de klant en past zijn werkzaamheden nauwsluitend aan bij datgene een potentiele koper nodig heeft.

In zijn portfolio zit werkervaring als project manager van de bouw van een nieuw logistiek en assemblage faciliteit in het buitenland en ontwikkeling en executeren van een nieuw hoofdkantoor in Nederland, voor een grote wereldwijde marktleider in interieur concepten voor bedrijfswagens.

Met een rol als Manager Klant Tevredenheid is hij de aangewezen persoon om potentiele kopers over de streep te trekken. De dag is pas geslaagd als de medemens met een goed gevoel kan terugkijken op een geslaagde en plezierige samenwerking.