logo

Pieter Kuijt

Pieter Kuijt is Register Makelaar & Taxateur en vanaf zijn 17e al werkzaam in de makelaardij; hierdoor inmiddels al ruim 30 jaar actief. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt voor diverse gerenommeerde makelaarskantoren in de Duin & Bollenstreek. In zijn portfolio zit verder werkervaring als adviseur makelaarszaken bij een landelijke branchevereniging; en plaatselijk als verzekeringsadviseur.

Verder is hij volop actief als bestuurder. In het dagelijks bestuur van branchevereniging VBO als penningmeester, vice voorzitter bij de plaatselijke afdeling van de VVD- en ook burgerraadslid voor deze partij in de gemeenteraad.

In zijn vrije tijd presenteert Pieter zijn zaterdagochtendshow "Ontwaacken in alle Smaacken" op radio & TV via Unity.nu.

Pauline van Dam

Pauline van Dam is de persoonlijk assistent van Pieter en van u, zodra u met Saltus Vivet in contact treedt. Vanaf dit moment, telefonisch of digitaal, is Pauline nauw betrokken. Zij plant de afspraken en ondersteunt de makelaar/ taxateur in zijn werk, zodat de verkoop/ taxatie conform planning, vlot en volgens de richtlijnen wordt uitgevoerd.

Pauline is initiatiefneemster van PaulineAssisteert; de persoonlijke assistent met (virtuele) ondersteuning en ontzorgen als kerntaak. Haar motto: Volg je passie, maar verlies hierin je hart niet...

In haar vrije tijd is Pauline gelukkig getrouwd en moeder van drie kinderen en twee honden.