logo

Pieter Kuijt

Pieter is sinds eind 2000 beëdigd, Register Makelaar & Taxateur en vanaf z'n 17e al werkzaam in de makelaardij; hierdoor inmiddels al ruim 30 jaar actief.

"De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse gerenommeerde makelaarskantoren in de Duin & Bollenstreek. In mijn portfolio zit verder werkervaring als adviseur makelaarszaken bij een landelijke branchevereniging; en plaatselijk als verzekeringsadviseur.

Daarnaast ben ik volop actief als bestuurder. In het dagelijks bestuur van branchevereniging VBO als penningmeester; president van de plaatselijke Lions club en voorzitter van de plaatselijke lokale omroep RTV Katwijk.

In mijn vrije tijd presenteer ik de late (zaterdag)ochtend radioshow "Start Me Up!" bij het Amsterdamse metropool station Jamm FM."

Pauline van Dam

Als u Saltus Vívet contact is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Hoe leuk is dat! Ik ben werkzaam in de binnendienst en daarmee medeverantwoordelijk voor een prettige, vlotte en succesvolle afhandeling van iedere (ver)koop-/(ver)huurtraject en taxatie vanaf de voorbereiding tot aan de afronding.

 

Ik ben initiatiefneemster van PaulineAssisteert; de persoonlijke assistent met (virtuele) ondersteuning en ontzorgen als kerntaak. 

 

Momenteel ben ik met mijn opleiding voor het diploma Assistent Makelaar bezig, zodat ik u in de toekomst nog beter van dienst kan zijn.

 

Ik ben getrouwd, moeder van drie kinderen en twee Vizsla’s waar ik graag mee speur.

 

Mijn motto: Volg je passie, maar verlies hierin je hart niet...