logo

Pieter Kuijt

Pieter Kuijt is Register Makelaar & Taxateur en vanaf zijn 17e al werkzaam in de makelaardij; hierdoor inmiddels al ruim 30 jaar actief. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt voor diverse gerenommeerde makelaarskantoren in de Duin & Bollenstreek. In zijn portfolio zit verder werkervaring als adviseur makelaarszaken bij een landelijke branchevereniging; en plaatselijk als verzekeringsadviseur.

Verder is hij volop actief als bestuurder. In het dagelijks bestuur van branchevereniging VBO als penningmeester; en als voorzitter van de plaatselijke lokale omroep RTV Katwijk.

In zijn vrije tijd presenteert Pieter de late (zaterdag)ochtend radioshow "Start Me Up!" bij het Amsterdamse metropool station Jamm FM.

Pauline van Dam

Pauline van Dam is de persoonlijk assistent van Pieter en van u, zodra u met Saltus Vivet in contact treedt. Vanaf dit moment, telefonisch of digitaal, is Pauline nauw betrokken. Zij plant de afspraken en ondersteunt de makelaar/ taxateur in zijn werk, zodat de verkoop/ taxatie conform planning, vlot en volgens de richtlijnen wordt uitgevoerd.

Pauline is initiatiefneemster van PaulineAssisteert; de persoonlijke assistent met (virtuele) ondersteuning en ontzorgen als kerntaak. Haar motto: Volg je passie, maar verlies hierin je hart niet...

In haar vrije tijd is Pauline gelukkig getrouwd en moeder van drie kinderen en twee honden.